Nieuws

Datum Titel
17-02-2018 Hanzerenners starten in 58e editie "Ster van Zwolle". Lees meer...
05-02-2018 Hanzerenners van start tijdens 1e trainingswedstrijd op 't Loo Lees meer...

 

Groep AmateursSportklasse: Hanzerenners starten in 58e editie "Ster van Zwolle".
   (17-02-2018)

Zaterdag 3 maart wordt voor de 58e maal de openingsklassieker "Ster van Zwolle" gereden. De start vind plaats om 12.00 uur op de Grote markt. De aankomst wordt verwacht tussen 15.45 en 16.15 bij het Stadion van PEC Zwolle.

Ook dit jaar hebben wij, evenals vorig jaar, weer een Wild Card gekregen om deel te nemen aan deze mooie openingsklassieker. In de wedstrijd over ruim 170 km, die tevens onderdeel uitmaakt van de KNWU -Topcompetitie, gaan totaal 20 ploegen met 8 renners van start. In een veld met veel semi professionele renners, zullen onze mannen ook dit jaar weer hun mannetje staan.


Vorig jaar waren het Heini Koornberg en Simon Broekhuis die een geweldige prestatie leverden door deze zware openingsklassieker uit te rijden.

 


Teampresentatie voor de 57e versie Ster van Zwolle in 2017.

Dit jaar bestaat het team uit de volgende 8 mannen : Heini Koornberg, Simon Broekhuis, Remy Reints, Tino Oosterlaar, Ruben Hiddink, Kamiel Vleeming, Pim Poortinga, Raymond Koch en reserve Thijs Boddeus. De mannen hebben zich maandenlang gedegen voorbereid en gaan er voorzichtig van uit dat tenminste 3 mannen deze klassieker uitrijden.

 

De ontknoping van de 58ste Craft Ster van Zwolle is zaterdagmiddag 3 maart 2018 live te zien op Eurosport 1. De finale van de openingsklassieker van de Topcompetitie is daardoor in de Benelux LIVE op tv te volgen en uiteraard via de Eurosport Player.

 

Voor extra info verwijs ik jullie naar http://stervanzwolle.nl/

 

 

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]

 

 

Je bent niet ingelogd

 

Actieve bezoekers: 62, waarvan 0 geregistreerd en 62 gast(en).

 


Ogenblik a.u.b. ...