Inleiding, Visie en Missie

Inleiding.

Wielervereniging Hanzerenners Zwolle is opgericht op 21 februari 2003 en bestaat dus ruim 10 jaar. Wij zijn actief in diverse wielerdisciplines. Zo hebben wij de volgende afdelingen; wegwielrennen, veldrijden en baanwielrennen. De afdelingen zijn opgesplitst in verschillende categorieën t.w. een afdeling; Jeugd (Meisjes en Jongens), Nieuwelingen (Meisjes en Jongens), Junioren (mannen en vrouwen) en Amateurs / Sportklasse (mannen en vrouwen). Binnen deze laatste afdeling zijn tevens de senioren (vaak oud licentiehouders) ondergebracht. We zijn tevens in een vergevorderd stadium met een eigen wielerparcours in Zwolle. Wanneer dit afgerond en beschikbaar komt, worden onder deskundige leiding trainingen gegeven aan de leden uit de verschillende afdelingen.


Jaarlijks organiseren wij o.a. Jeugdronde van Zwolle.

 

Visie 2015 - 2019

Het aanbieden van een hoge kwaliteit in begeleiding en trainingen door onze kaderleden, met prioriteit aan de categorieën Jeugd, Nieuwelingen, Junioren en Amateurs, alsmede een uitgebreid aanbod van activiteiten (wedstrijden, etc.). Mede aan de hand van een uitgewerkt beleidsplan renners categorieën, waarbij de jeugd intern wordt opgeleid, wordt tevens richting gegeven aan mogelijke samenwerkingsvormen in de regio. De eigen identiteit zal mede worden verstrekt door de (mede) exploitatie van de nieuw te verwachten wielerbaan. Het in goede staat houden van alle ondersteunende middelen.

 

Missie 2015 - 2019

Het leveren van de mogelijkheden om de wielersport (wegwielrennen, veldrijden en baanwielrennen) te beoefenen op prestatief niveau en zich hierin verder te ontwikkelen. Veel belang wordt gehecht aan professionele/kwalitatieve begeleiding en trainingen, alsmede aan de versterking van de eigen identiteit van de vereniging.

 

 

 

 

 

Je bent niet ingelogd

 

Actieve bezoekers: 43, waarvan 0 geregistreerd en 43 gast(en).

 


Ogenblik a.u.b. ...