Wielerparcours

In nauwe samenwerking met de Gemeente Zwolle beschikt onze wielervereniging voor de komende jaren (vanaf 16 april 2016) over een eigen wielerparcours in de wijk Stadshagen. Het "SCHAGEN Wielerparcours" zal gebruikt worden voor intervaltrainingen, training- en wedstrijdlokatie voor onze jeugdleden en voor interclub-wedstrijden en wedstrijden onder auspiciën van de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU).

 

 

Start aanleg wielerparcours

Aantal foto's in album: 6.
Bekijk album »

 

Opening SCHAGEN Wielerparcours zaterdag 16 april 2016

Er staat een stevige wind, maar gelukkig schijnt de zon! Aangekomen op onze nieuwe parcours en trainingslocatie staat de koffie klaar en komen de eerst genodigden aangewandeld, of is het aangewaaid? De wind laat zien dat het voor een mooi nieuw trainingselement zorgt voor de Hanzerenners! De jeugd in het Hanzerenner blauw is al druk aan het in fietsten. Vrolijke snoetjes en enthousiaste verhalen, de kinderen hebben er zin in!

Om 10 uur wordt het parcours officieel geopend door Wethouder de Heer. Hij is blij dat het parcours eindelijk gerealiseerd is, het heeft lang geduurd en het is goed voor de wieler- en schaatssport in de stad Zwolle. De wethouder vermeldde dat dit een tijdelijke locatie is en dat er naar mogelijkheden wordt gekeken om in de toekomst een  permanent parcours te realiseren. Wij gaan met zijn allen ervoor zorgen dat er veel gebruik gemaakt zal worden van het parcours en dat wij als Hanzerenners kunnen laten zien dat wij parcours waardig zijn! Bij feest hoort natuurlijk gebak! De Hanzerenner/ Salverda tompouce smaakte heerlijk.

Dan gaat de jeugd los! Een tijdrit, een rit met natuurlijke elementen! Aftellen van 5 naar 0 en start, ieder rennertje start om zijn eigen tijd neer te zetten op ons nieuwe parcours. Voor sommige rennertjes is het een eerste indruk van een ritje met publiek en officiële fotografen! Als alle rennertjes weer gefinisht zijn, smikkelen en smullen ook zij van een heerlijke tompouce. Dan maken we nog even een groepsfoto. En krijgen alle renners een medaille als aandenken.

Opening SCHAGEN Wielerparcours

Aantal foto's in album: 9.
Bekijk album »

Tijdrijden door onze Jeugd.

 

Aantal foto's in album: 24.
Bekijk album »

 

 

Je bent niet ingelogd

 

Actieve bezoekers: 15, waarvan 0 geregistreerd en 15 gast(en).

 


Ogenblik a.u.b. ...