Elite Team

En ben je nou echt supergoed of wil je je jezelf een keer echt uitdagen en de grootste klassiekers van Nederland rijden? Dan kun je je aansluiten bij het eliteteam van Hanzerenners Zwolle. Het eliteteam bestaat uit een ploeg van ongeveer 16 renners die samen het vlaggenschip van de vereniging zijn. De ploeg bestaat uit mannen uit de eigen jeugd, uit de regio en uit een aantal topsporters (zoals Gary Hekman en de broers Hoolwerf, die we kennen uit het mondiale marathonschaatsen). De ploeg is een mix van jong en oud die ervaring uitwisselt en samen voor de hoogste prijzen gaat!

Zo rijden we de KNWU clubcompetitie, het Nederlands Kampioenschap en starten we in verschillende écht grote klassiekers als de Ster van Zwolle en de PWZ Zuidenveldtour. Echte criteriumtijgers zijn welkom voor de VIRO Cup en de Veluwe Cup. De insteek van het team is om samen op te trekken. We trainen periodiek samen en rijden samen naar wedstrijden. 

Ontspanning is er natuurlijk ook. Tijdens de jaarlijkse barbecue en het trainingskamp vertellen we de beste wielerverhalen!

We willen altijd meer en hebben grote ambitie! Daarom hebben we voor 2023 een nog uitgebreider programma, waarbij we ook in Duitsland willen koersen en samen naar cyclo’s gaan.

Meer weten? Neem gerust contact op met Heini Koornberg of Rik Jansen.